Äntligen 100%

Okej nu är det klart. Jag flyger till Michigan den 2 september så jag hinner till skolstarten. Tyvärr innebär det en dag mindre i New York men det är samtidigt skönt att inte missa första skoldagen :) 
 
 
 

Attans

Nu är det så att skolan tydligen vill ha mig där första dagen så dom ska försöka korta ner min tripp i New York. Det kanske inte går eftersom biljetterna redan är fixade men dom ska försöka. Detta betyder att jag ska vara i Michigan den 3sep så måste åka den 2 senast. Skönt att inte behöva fixa nått utan det får Explorius göra, jag ska bara vänta och satsa på att åka den 31 till New York. Jaja bara fortsätta packa och hoppas allt löser sig :)
Och ja, klart AIK tröjan ska med!

Waaaaahhhh

Väntan är nu över! hjärtat slog volter och andningen upphörde. 
Mamma:
- vart ska du?
jag:
- va? Vadå vart ska jag?
mamma:
- ja, har du inte pratat i telefon? Jonathan sökte dig. Det är klart!
 
Asså mitt hjärta har aldrig slagit så snabbt förut. Jag ska spendera mitt år i Michigan med en kvinna på 34 år och hennes hund. Hon verkar toppen och vi delar gemensamma intressen, poolen på baksidan är ju bara ett plus ;) jag bor två min från skolan och den har 460 elever. Allt verkar så underbart! Jag börjar den 3sep och flyger till New York på lördag, gaaahh! Jag ska först flyga till köpenhamn för att möta alla danskar, sedan flyger vi tillsammans till london och därefter till "the big city". Just nu vill jag bara åka!! 
 

Hejsan

Nu har det hänt grejer! Mamma ringde esplorius idag och då bad en av tjejerna att jag skulle komma in till kontoret med mitt senaste betyg. Alltså har en amerikansk skola efterfrågat det. Detta betyder att USA får det när dom vaknar nu på eftermiddagen. Esplorius tror att dom kommer ringa mig imorgon med min placering. Jag vågar inte hoppas på för mycket men samtidigt är det första gången sen denna resa började som jag känner ett pirr i magen. Nu håller vi tummarna :)
 

Nu håller vi tummarna..

.. För att explorius ringer imorgon eller i alla fall denna vecka!
 

Med enda fram till slutet!

Jag är nu en av de 15% som inte blivit placerade. Istället för att jag tänker som de flesta andra, att jag är väldigt oönskad, så finns det här bra citatet "man sparar det bästa till sist". Explorius har sparat den bästa familjen till den bästa studenten, haha! Stay positive ;) 
 
Det är i vilket fall som helst denna vecka och nästa vecka som de skickar iväg de flesta studenterna. Jag går hemma och bara väntar på att rätt person ska ringa :O 
 
jaja med endast 12 personer kvar som ska placeras säger jag, önska mig lycka till!
 
 

Kommer sakna dig så sjukt mycket lillebror <3

 

Heja!!

Packningen är i full gång men lite svårt när man inte vet var man ska..
 

True shit

 
 

Panik? Eh ja lite

Insåg precis att utan familj, utan skola och utan hem beger jag mig till landet där drömmar går i uppfyllelse inom endast två veckor. Folk frågor om jag inte har lite panik? Svar: den känslan börjar sakta komma fram nu .. 
 

Snart..

Dagarna räknas numera ner. Jag har ingen aning om var jag ska eller vem jag ska få bo med. Folk undrar hur jag klarar det? Men hallå! Det spelar ingen roll för oavsett vad så är jag snart i landet där drömmar går i uppfyllelse!

RSS 2.0