Close to Halloween

Jag vet inte om designen pa min blogg strular lika mycket for er men for mig ser den jattekosntig ut. Vet ni varfor kan ni garna fa hora av er (MAJA). 
 
Idag har jag varit med alla utbytisar fran CCI och fixat vara pumpor infor Halloween. Har ar det en mycke storre tradition an i Sverige. Folk i min alder gar trick and treating, sa kanske gor det jag med :P Idag var iaf jattetrevligt och nu har jag en fin pumpa :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Update

Hej alla!
 
Snart 2 manader har gatt och det ar endast lite mer an 7 mander kvar. Kanslorna ar blandade nar man tanker pa att det faktiskt ganska snart ar dags att aka hem. For ett ar sedan tankte jag att om ett ar ar jag i USA. Nar jag tanker nu ar det istallet om ett ar ar jag hemma i lilla Sverige igen. Det ar svart det dar med hemlangtan, man vill sa garna fa krana och pussa pa sina nara och kara men samtidigt har jag nu ett liv i lilla staden Lakeview i Michigan, jag har en vardag har. Jag har en vardag har som jag kommer beratta om for alla i Sverige men ingen kommer riktigt kunna forsta. Jag har inte langre ett liv, en familj och ett gang med vanner. Jag har nu tva av allt. Jag har numera vanner over hela varlden. Tva av mina bastavanner bor i Norge och Finland, vi har redan planerat att halsa pa varandra i sommar. De ska komma och bo hos mig och vi ska springa tjejmilen tillsammans. Vi har aven planerat att halsa pa en av killarna, Valentine, i Sweich och aka skidor. Haha vi har sa mycket planer och sa lite tid! Det ar helt snurrigt att jag hunnit fa sa manga nya vanner under sa kort tid. En tjej i min och Annis (tjejen fran Norge) historiegrupp fragade om vi kande varandra innan vi kom hit for det verkade som vi kant varandra hela livet. Det ar precis sa det kanns ocksa! Men jag ar inte endast kompis med utbytesstudenter utan nagra av mina bastavanner ar amerikanare och jag far samma tarar i ogoen nar jag tanker pa att jag skalamna dom som jag fick den dar kalla morgonen pa Arlandra for snart 2 manader sedan. 
 
Jag tror det ar dags for lite update om veckan som gatt. I sondags spelade jag min sista fotbollsmatch for denna sasongen. Vi gjorde en bra match med tanke pa att vi var farre an 11 spelare, ser sa sjukt mycket fram emot high school fotbollen!
 
Jag har som vanigt gatt till gymmet nstan varje dag. Jag gar i olika klasser och tranar i grupp. Det tar mig 2min att cykla till gymmet, alska livet! Jag tycker det ar otroligt skont att fa vara pa gymmet for dar stoppar jag horlurarna i oronen, satter musiken pa hogsta volym och bara tranar till svetten rinner. Det ar min egen tid.
 
Jody fyllde ar i onsdgads sa da firade vi henne, jag, Brian och Jody gick ut och at och hade det super trevligt. Hon fick ett par ullvantar fran Sverige och ett kort min familj skrivit. Hon blev jatteglad!
 
Jag hade aven min forsta baskettraning. Det mest komplicerade jag nagonsin gjort. Jag ar extremt glad att jag provade men jag bestamde mig snabbt att det var inget for mig. Under vintern nu ska jag gymma och spela innefotboll. Det ar mer min grej tror jag, ahha. Vi spelar match en gang i veckan utan traningar. Det ar pa kul och for att halla igang till den riktiga fotbollen i var.
 
Jag tog min forsta vanda med senior pictures! Min van Ashley tog dom och Terri hjalpte till. Jag ska anvanda en for att ha i Yearbooken och resten ska jag spara och gora en fotobok av. Ni far en liten sneakpeak pa dom langre ner. Som ni ser har jag klippt mig och slingat haret. Mamma tyckte jag hade blivit amerikaniserad utan det svarta haret och plattangen. Jag kan saga att det ar vanligare att man lockar haret har an plattar det (till alla tjejer dar hemma haha).
 
Igar hade Jade och hennes hostsister sin bonfire. De fyller ar och bestamde sig for att fira det med oss. Vi grillade korv, gjorde smores och at massa godis. Vi overnattade i deras mormor och morfars lilla stuga (minimal) och sov pa golvet i sovsacker. Det blaste till storm under nattenoch jag trodde hela stugan skulle blasa bort men var anda sa otroligt mysigt! Jag ar jatteglad att jag gick och ser fram emot fler sadanna tillfallen.
 
Nej nu ar det dags att slappa datorn och kanske titta lite pa vanner. Puss och kram skumbanan!
 
Paket hemifran med massa nodvandigheter, som varma klader!
 
Sista fotbollsmatchen i gruppspelet, dags for playoff! Jag har saklart bestallt playoff klader!
 
 
 
 
 
 
 
Jag vagrar rulla hem till Sverige!
 
Alskar denna sport! En av de saker jag kommer sakna mest!
 
 
 
 
 
Ni far se mer nasta vecka nar redigering ar klart :)
 
Jody fick en smores askin i fodelsedagspresent, kommer anvandas flitigt!
 
 
Avslutningsvis bilder fran Jades bonfire. Jag kommer fa bilder av Jade sa det kommer komma battre, jag lovar!

Hej alla!

Denna vecka har varit jatte upptagen. Jag har haft tva prov, gymmat och gjort massa roligt ocksa :) Ska forsoka blogga iaf en gang i veckan, det ar nog lagom.
 
Igar had Maegan en bonfire efter sista fotbollsmatchen. Det var lite sorgligt men snart borjar basketsesongen och det ska bli super kul! Jag ska antagligen spela basket, dock far vi se hur mycket speltid jag kommer fa. Jag vill iaf fa chansen att ta del av ett lag och ga pa en tryout. 
 
Jag hade historieprov i torsdags, jag fick D+ men det var svart med spraket. Betyget ar fortfarande over C  (vilket det maste vara om jag ska fa ta sudenten). Jag tror att matteprovet pa fredagen gick galant iaf. Jag  har A i geometri, kan ni fatta?? TOVE JAG HAR A I MATTE! an sa lange :P 
 
Forra fredage hade vi sleepover hos Danelle, det var jatte trevligt! Vi sag skrackfilmer och at varldens basta frukost! Hennes mamma lagade alla amerikanska frukost alternativ man kan onska sig. 
 
 
 
 
Pa lordagen akte vi till Jodys foraldrar. De bor i ett riktigt amerikanskt litet hus, jattegulligt! Vi traffade hela hennes slakt och firade hennes systerson som fyllde 2 ar.
 
 
 
 
Igar sov Anni hos mig, vi pluggade och tranade. Idag ska jag sova hos Shannon for Jody ar inte hemma. Vi ska titta pa film och ata glass :)
 
Imorgon ar min sista fotbollsmatch for denna sesong, sedan far jag vanta till i var.
 
Hemlangtan gar upp och ner. Jag pratar mycket med Anni och Jade om det och det hjalper en hel del. Vi alla saknar vara familjer och vanner varje dag men utan detta hade vi aldrig insett hur mycket vi faktiskt uppskattar dem och jag har insett hur livet skulle vara utan alla dar hemma, inge vidare! Jag har det bra har men klart man saknar alla dar hemma
 
 

Update

Hej alla! Förlåt för den sega uppdateringen men har haft så mycket för mig så har helt enkelt inte haft tid. 
 
I lördags var det homecoming. Först var det en parad på morgonen som alla klubbar och lag i skolan deltog i. Dom kastade godis och lite leksaker kors och tvärs. Sedan spelade varsity laget Football och vi hejade på som vanligt :) Efter det lockade Maegan mitt hår och Shannon sminkade mig. Klockan 19.00 började dansen. Det var roligt och många från skolan var där. ALLA var uppklädda och dansade ända till klockan elva. Jag tycker det är roligt att skolan kan göra sånna här saker och att alla tar det seriös.
 
Vi förlorade matchen i lördags mot Grant, vi var urusla! Jag bestämde mig då för att träna hårt på gymmet denna vecka. Jag sprang 5km i måndags + styrka och igår sprang jag milen för första gången. Sjukt stolt! idag var det fotbollsträning så tog det lugnt. Men imorgon är det tillbaka till gymmet igen :)
 
i oi måndags var vi på bio med film class och såg citicen Kane, svart vit film och den sög :/ men skönt att slippa skola! 
 
Skolan rullar på som vanligt med mycket läxor. Det börjar bli svårare och svårare att hinna blogga. Både pga av tidsbrist och att min dator är EXTREMT långsam. 
 
Puss
 
 
 
 
 
 

Fran powderpuff matcherna :)

Vi (seniors) vann powderpuff :D Det var super kul aven fast jag inte hade sa bra koll, jag spelade i forsta linan i forsvaret. Vi samlade tillsammans in cirka 1000$ till brostcancer fonden. 
 
Imorgon ar det homecoming dansen, super excited!
 
Alskar dessa tjejer!!
 
 
 
 
 

3 day of homecoming week

Idag var tredje dagen av homecoming week. Vi hade en kort dag och den avslutades med en hypnositor. Det var lange sedan jag skrattade sa mycket, alla verkligen gjorde som han sa. Sedan akte jag och Maegan till Green ville och fixade vara naglar och jag kopte aven lite saker att skicka hem :) Imorgon ar det antligen powderpuff! Som jag har langtat, sporten ar valdigt komplicerad men ag ska mest spriga sa det loser sig nog. Det ar aven pink day imorgon i skolan sa ska ha pa mig min nya rosa powderpufftroja, svarta byxor och mina rosa nike skor.
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 

First day of homecoming week

Skolan ar fint pyntad :)
 Som ni kan se ar temat detta ar superhjaltar. Alla seniors ar batman. Idag skulle man kla ut sig till en villan, men det var det nastan ingen som gjorde. Sedan var det en assembly pa fotbollsplan och det var massa skojsigt med alla mindre barn, bl a dragkamp. 
 
Imorgon far man kla ut sig till valfri superhjalte och jag tror jag ska ha en simpel mask, har inte sa mycket saker har.
 
Pa onsdag ska alla grades kla ut sig till sin speciella superhjalte, alla senoirs ar batman.
 
Torsdag ar den stora dagen for powderpuff. Det kommer under kvallen spelas en turnering for att stodja brostcancer. Jag spelar half back. Det innebar att nagon kommer ge mig bollen och jag ska bara springa utav helvete. 
 
Pa fredag ar det alla har vantat pa, homecoming dansen. Ska bli super kul att fa kla sig fint, fixa haret och sminka sig :)
 
 
 
 
Bara for att jag ar senior ;)
 
 
Min personliga favorit, "keep calm and call batman".
 
 
 
 
Idag gick jag till gymmet for forsta gangen. Det var harligt! Det suger att trana sjalv men har ju fotbollen vid sidan av. Jag har aven atit bra i stort satt hela dagen, kanns underbart! Jag ar aven fatt lana en cykel av Shannon sa den ska anvandas flitigt. Jag kommer kunna ga upp senare pa mornarna och ta mig till affaren osv. sjalv. Cykeln innebar frihet helt enkelt. 
 
Nu ska jag fortsatta mig studerande. Jag maste lamna in en engleska uppsats imorgon..
 
Puss

RSS 2.0