Fler bilder fran dagen

Jody har en fantastisk familj och jag ar jatteglad over att fa vara en del av den i tio manader. Denna dag har jag bade skrattat, atit massa gott, myst med bebisar, provat pop tarts, float (tror det heter sa) och insett hur mycket min egen familj dar hemma betyder for mig. Jag fick antligen skypa med dom idag och det ar jag jatteglad for! Det var skont att fa beratta hur jag har det och prata med dom. Man inser hur mycket man saknar dom men samtidigt har jag ett annat liv har och detta liv vill jag heller aldrig lamna. En av anledningarna till att vara utbyesstudent, du har tva familjer som alskar dig och dessa minnen kan aldrig nagon ta ifran dig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lask med glass, inte jattegott men dom alskar det.
 
 
The bonfire pa deras tomt, hog mysniva!
 
 
Avslutar inlagget med en bild pa min svenska familj, och ja det var bilden och inte chokladen som var i fokus nu. Puss alskar er <3

Football game and a visit at Jodys sister

I fredags var jag pa fotbollsmatch (football) med alla andra som vanligt. Det var super kul :) Alskade varje minut.
 
Idag ar det lordag och vi ar hos Jodys syster med familj. De har en garage sale, saljer saker fran deras hem pa tomten. Jodys andra syster ar ocksa har sa huset ar fullt av sma barn. Jag har gjort lite laxor, fatt hjalp med datorn som kranglat, atit mac and cheese (som vanligt) och busat med alla smattingar.
 
Imorgon har jag forst fotbollsmatch mot Grant. Forhoppningsvis far jag da traffa Daniel som jag flog hit med for han bor dar. Skulle vara jattekul :)
 
Efter matchen ska jag, Maegan och Danelle (kanske nan mer) fixa vara naglar for homecoming i Greenville. 
 
 
The cutest little guy ever!
 
 
 
Familjens kycklingar, nya agg for frukost imorgon. Pappan har lovat mig en ordentlig frukost :D
 
 
Anni, Maegan and me at the football game.
 
 
Anni och jag satt utanfor skolan pa grasmattan och at mac and cheese. Ganska sadar jatte coola.
 
 
En av de basta personer jag vet <3
 
 
Snodde bilden fran Annis snapchat.
 
 
Vi avslutar detta inlagg med ett smart citat, WORD.

Onsdag och torsdag

Igår var det powderpuff träning och det var så himla kul :) jag var en av de snabbaste när de klockade oss på några meters löpning. Jag ska spela half back. Då får man bollen från en lagkamrat och bara springer och hoppas på en touchdown. Idag är det träning igen, super skoj! Igår åt jag: frukost i skolan, lite nachochips, två mackor och jordgubbar till lunch. Jag åt ingen middag men några chokladbollar, jag bakade åt mina kompisar. Jag ska inte längre gå med nån kille till homecoming, det blev för mycket strul så går med kompisar istället. Det gör mig inget utan jag ser verkligen fram emot att gå med kompisar :) Fick även skolfotona idag, super fula så tänker ta om :)
e
2013-09-26 | 20:56:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder fran gardagen

Nagra av alla de utbytesstudenter som gar i min skola:)
Valdans gosiga tjejer <3
Mysiga pojkar!
Jade och Valentine, de personer jag pratade bort filmen med, varldens finaste :)
Karlek <3
Kost och traning Frukost: En knackebrodsmacka med skinka och ett glas juice Innan lunch: En banan Lunch: En yougurt, ett apple och vattemelon Efter skolan: Lite mac and cheese, rester fran gardagen och ett glas juice Middag: Kycklingfile, sallad, tomat, vattenmelon, en bit brod och ett glas mjolk Jag sprang en runda pa 18min (ramade mitt pa gatan och skrapa upp knat, tur att ingen sag mig!) At lite glass med Lane och Jody. Imorgon ar det en kortskoldag, frukostbuffe for alla seniors och sedan inga lektioner for att alla andra gor SAT proven. Det ar prov for att komma in pa college (universitetet). Ska nog sova snart, puss
2013-09-25 | 02:52:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


23/09/13

Idag har jag varit i staterna 21 dagar (tror jag raknade ratt). Jag har helt klart atit for mycket,sovit for lite och gjort av med alldeles for mycket pengar. Idag var det movie night i skolan igen. De visade filmen 42 men jag satt mest och pratade med Jade och Valentine, hehe. Bilder kommer nog imorgon, tog faktiskt med kameran (tro de eller ej mamma!). Jag har aven bestamt mig for att inforskaffa ett gymkort. Vill jag fortsatta prova alla nya saker i USA sa ar det nog bast sa. Det kostar $30 for en manad (ganga det med 6,3). Ett helt okej pris. Jag ska aven borja skriva vad jag ater varje dag, bade kul for er att lasa kanske och det kommer stoppa mig fran att stoppa visa saker i munnen, fair! Imorgon har jag matteprov, film quizz och som vanligt en mega laxa i econ (economics). Nu ska jag fortsatta plugga lite, puss
2013-09-24 | 03:35:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


21/09/13

Igar foljde jag med Jody och Brian till artprize. Folk fran hela varlden kommer dit for att tavla om att vinna. Sedan gjorde vi det jag har langtat efter sedan jag kom. FROZEN YOUGURT!
2013-09-22 | 16:03:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite update..

Mandag: Movie night, sag Pitch Perfect med tasha (USA), Jade (Finland) och Anni (Norge). Det var en mysig men kall kvall. Man betalade tva dollar for att komma in (ut) och alla pengar gick till homecoming tror jag..
Tisdag: Kande mig dalig efter att ha spelat tva matcher i regn sa tranade inte idag. Dock foljde jag med Lauren och Mikayla till killarnas soccer game och sedan fotade jag pa min traning. Alskar mitt lag, dom kan fa vem som helst pa battre humor :) Jag var aven pa Wesco for forsta gangen, det ar en bensinstation dar allt ar storre och billigare (som hela USA :P). Alla tycker jag ar varsta ailen som inte provat vissa saker haha. Onsdag: Tranade som vanligt :)
Torsdag: Idag hade Lane (Shannons son) fotbollsmatch sa hejade pa honom. Sedan gick jag over till the football field och kollade nar de yngre killarna pa var skola spelade football.
Fredag: En av de basta kvallarna pa lange! Larde kanna mer folk, var pa borta match (football, seniors) och sedan var det sleep over hos Mikayla. Jag, Lauren och hon badade i hennes hot tub och pratade sadar som tjejer brukar prata, hehe.
Lordag: Inte bara kom datorn utan fick aven paket av min kara familj! Alskar och saknar er <3 Nu har Lane match sa ska ivag och kolla pa den och sedan ska jag med Jody och hennes pojkvan Brian pa Art price. Bilder kommer inom kort! Puss! Sahar kanner jag mig nu: Tell everybody I'm on my way New friends and new places to see With blue skies ahead Yes, I'm on my way And there's nowhere else That I'd rather be Tell everybody I'm on my way And I'm loving every step I take With the sun beating down Yes, I'm on my way And I can't keep this smile off my face 'Cause there's nothing like seeing Each other again No matter what the distance between And the stories that we tell Will make you smile Oh, it really lifts my heart So tell 'em all I'm on my way New friends and new places to see And to sleep under the stars Who could ask for more? With the moon keeping watch over me Not the snow, not the rain Can change my mind The sun will come out, wait and see And the feeling of the wind in your face Can lift your heart Oh, there's nowhere I would rather be 'Cause I'm on my way now- Well and truly I'm on my way now I'm on my way now I'm on my way now I'm on my way now Tell everybody I'm on my way And I just can't wait to be there With blue skies ahead Yes, I'm on my way And nothing but good times to share So tell everybody I'm on my way And I just can't wait to be home With the sun beating down Yes, I'm on my way And nothing but good times to show I'm on my way Yes, I'm on my way
2013-09-21 | 18:29:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag och måndag

Vi förlorade en match igår och vann en. Jag gjorde mål i andra matchen. Jag älskade varje sekund även fast jag brände ett friläge och ytterligare tio chanser. Det regnade under båda matcherna tyvärr men det tänkte man inte på när man väl spelade. Jag fick låna Lauras dons skor för jag har endast grusskor så ramlade ett x antal gånger. Jag träffade även Jodys föräldrar, de tittade på matcherna :) och hjälpte till att stänga poolen, börjar bli kallt! Idag har vi movie night i skolan. Man betalar $2 och vi ska se pitch perfect, det är utomhus. Förresten fick jag alla rätt på matteförhöret, tjoho! Lägger upp bilder sen, puss hej!
2013-09-16 | 21:07:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag och lördag

Hej alla!
 
i fredags fick jag förhoppningsvis alla rätt på matteprovet, skypade med mina älskade och blev bjuden till homecoming på fotbollsmatchen. Vi ska dock gå som kompisar (så alla vet ;)). Bonfiren var super mysig. Lärde känna massa fina människor. Även fast våra killar förlorade så hade vi det kanon. Jag provade smores! 
 
Idag var jag i Grand rapids med Lauren, hennes mamma och Mikayla. Köpte min klänning till homecoming! Åt även munkar och var allmänt tjock :D innan det var jag och hejade på dem när de sprang crosscountry, du springer fem kilometer. 
 
imorgon har jag två matcher, sesongsstart! Önska mig lycka till :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
2013-09-15 | 01:33:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bonfire* stavas det

2013-09-12 | 22:15:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vanlig torsdag

Ja vad har hänt idag då?
Jag pratar med fler människor nu och jag känner att det lönar sig att våga. Jag blev faktiskt bjuden till en bondfire imorgon efter killarnas match. Ska bli super kul och då får jag träffa lite mer folk och prova smores, jippi! 
 
Jag älskar mitt fotbollslag! Alla är så sjukt trevliga och när man gör mål på match på träning säger vissa tjejer i laget som släppte in den att man äger och man gör high five. Kanske inte är riktigt min stil men jag är här för att prova nya saker :)
 
idag ska jag laga pannkakor jody, Shannon (hennes bästa kompis) och hennes son Lane. Smeten står i kylen och ska snart stekas.
 
Efter det måste jag plugga för jag har en matte quizz imorgon :'( jag läser geometri och det är svårt med alla konstiga ord på engelska men det blir bättre och bättre för var dag som går.  
 
 
 
2013-09-12 | 22:12:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Remeber the people we lost <3

 
 
 
 
2013-09-12 | 02:17:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Hejsan svejsan!
 
uppdateringen går lite segt men jag skriver ju från mobilen. Har faktiskt beställt en dator från wallmart, behövs för skola, bloggen osv.När jag får den kommer det bli lättare att skriva långa texter. 
 
lyckan som uppstod när jag hittade svenska hyllan inne på Mayers (tror det stavas så). Det fanns allt från skorpor, knäckebröd till godis och pepparkakor. Det är där jag kommer befinna mig när hemlängtan blir tuffare.
 
I skolan har det typ inte hänt nått, skolfoto idag, hemsk som vanligt! Jag har fotbolls träning ikväll, jippi!
Badar lite i poolen :)
Leksands knäckebröd :)
 
Mitt liv är fulländat!
2013-09-10 | 22:53:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En till dag har passerat

The american schoolbus
 
Lakeview High school, I love it!
 
Motsvarigheten till chokladbollar, jordnötsmör, kokosflingor och massa socker hehe
 
bild 3: "say yes to Michigan", oh yes!
 
bild 4: BLT sandwich (bacon, lettuse and tomato sandwich). Men vi la till avokado, riktigt gott!
 
Jag har även sprungit idag (duktig tjej jag vet!) och tvättat (mamma hälsa pappa). Jag beställde även en dator från Walmart så vi ska dit imorgon, ska även leta efter den svenska hyllan. Skola imorgon tjoho (zz).
 
Puss och godnatt :*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2013-09-09 | 02:17:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej alla!

Inget speciellt hander idag, tvattar, ska springa, laxor och letar efter en billig dator pa walmart. Behover en for skolan och blir enklare med bloggen och sa.. Forlat att ett inlagg kom tva ganger men vet inte hur man tar bort det (teknisk jag vet!) Jag anvander nu Jodys dator sa har inga bilder eller sa.
 
Nasta vecka ska jag shoppa infor homecoming med nagra tjejkompisar. Klanningar ar inte riktigt min grej och de ska helst ha sa mycket glitter och krimskrams som mojligt hehe. Vi ska aven spela powderpuff :D Tjejerna laner en troja fran en av fotbollsspelarna och spelar en amerikanskfotbolls match, hur kul later inte det!?!? Men mer om det en annan gang :)
 
Hoppas ni har det bra dar i Sverige! Saknar er men vill inte riktigt skypea an for jag vill kanna mig mer som hemma forst.
 
 
2013-09-08 | 19:07:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helg :)

Åh mitt förra inlägg försvann!!
 
Dagen började tufft, jag låg i sängen och hann tänka efter. Då kom hemlängtan men med lite hjälp från både Sverige och USA så tog jag mig upp ur sängen. 
 
Jag och Jody åkte till Grand Rapids (1h) och shoppade. Jag behövde lite grejer till fotbollen men blev lite annat också hehe. 
 
 
Ikväll ska jag på möte med min cordinator laura och de andra utbytesstudenterna från Cetusa. Vi ska gå igenom regler, förväntningar osv. Och jag har bakat chokladbollar som jag tänkte bjuda på:))
 
 
 
2013-09-07 | 23:41:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bättre sent än aldrig

Jag har nu varit på två footboll Games, en för dom yngre och en för seniors. Det var riktigt roligt ikväll! Dock förstår jag inte alla regler men det kommer. En sak som skolan gör är att tjejerna har på sig spelarnas bortaställ under skolan och spelarna själva har sina hemmatröjor. Lite roligt :) 
 
Jag har äntligen börjat skaffa mig lite kompisar och dom fick idag smaka svenskt godis. Marabou och bilar älskade dom men dock inte djungelvrål, hihi. Jag var även in till stan med min hostmums bästa kompis och hennes son. Behövdes lite nödvändigheter som schampo, balsam, sminkborttagning mm. Nästa helg ska jag till Grand Rapids (den stora staden) och shoppa homecoming saker med två kompisar, skoj! 
 
Annars är allt bra, åt skollunchen idag! Jag brukar ta med mig men idag orkade jag inte. Det blev nuggets med potatismos. 
 
lite bilder:
 
 
 
 
 
2013-09-07 | 15:57:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ännu en dag

 
 
Hej alla! Ännu en dag har passerat och man kommer mer och mer in i språket och kulturen. Hemlängtan har jag inte haft en för jag har inte haft en minut att tänka efter. Dagen har varit bra, pratar med fler människor var dag som går. Dock hade vi matteprov och eftersom jag är i typ svåraste gruppen gick det åt helvete. Imorgon byter jag till geometri! 
 
Nu ska jag snart på fotbollsträning vilket ska bli super kul :) får äntligen chansen att verkligen lära känna folk. Jag pratade med en tjej i film class s heter Laura och hon tycker att jag ska börja på crosscountry men jag spelar nog hellre fotboll hehe. Men ska prata mer med henne imorgon :)
 
Det som hela skolan väntar på nu är homecoming. Vilket innebär massa smink, fina skor, prinsessklänningar och en date! Gaaahaa Det är alltså snart homecomingvecka (1mån) och vi har tema superhjältar så hela skolan ska klä ut sig. Frågan är hur man hitter en kostym här :S
 
nu ska jag försöka fixa min telefon, puss!
 
2013-09-04 | 22:40:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Första dagen som senior!

Hi everybody!
 
Jag börjar redan komma in i språket och min hostmums bästakompis sa att jag hade bra engelska vilket gjorde mig jätteglad! 
 
Idag var som sagt första dagen på high school och jag var så nervös att jag bara längtade hem till tryggheten hemma. Jody släppte av mig hos min cordinator Laura. Hon har en utbytesstudent hos sig från Tyskland, så det var han, jag, hennes son och ytterligare en utbytis från Mexiko. Dock har dom inte kommit in i språket än tror jag så dom säger inget. Laura släppte av oss utanför skolan och vi gick in i idrottsalen. Det var då nervositeten kom. Alla olika grades (årgångar) var uppdelade på läktarn och jag satt med alla seniors. Rektorn pratade en del för att det var första dagen och gissa vad! Han tvingade alla utbytisar att ställa sig upp framför HELA skolan. Vi är 22stycken vilket nästan är för mycket. Efter detta gick vi till våra classeb och jag fick hjälp av en tjej som heter Morgan. Vi har first class tillsammans. Jag är nöjd med de flesta ämnena men jag ska försöka byta några så det inte blir så mycket plugg. På filmkunskapen skulle man skriva tre saker om sig själv på en lapp och sedan knöggla ihop. Efter det var det "snowball fight" och man kasta lapparna på varandra och efter ett tag tog man upp en lapp och läste den högt för klassen. När killarna fick veta att jag spelar hockey blev dom galna. De kallar mig nu "badas" haha! dagen flöt på och jag har nu flera nya kompisar från hela världen. Jag skulle även prata med vollyboll coachen men jag tror jag struntar i det och fokuserar på fotbollen utanför skolan nu i höst. Vi har matcher på söndagar och träning två dagar i veckan. Det var lite update. Godnatt!
 
ps! Mamma jag var hemma själv med Flower (hunden) efter skolan!
 
 
 
2013-09-04 | 03:21:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Michigan!

Hej alla! Jag har det underbart. Ligger nu i min stora säng i mitt nya rum i min nya stad i Michigan. Jag är så himla trött så orkar inte uppdatera så mycket men Jody är underbar och vi klickade direkt, hon frågade om jag ville spana in lite senior killar på fotbollsplanen, kunde ju inte tacka nej till det! ;) tiHi! Förresten så berättade hon att jag är senior och om jag blev glad! Så himla lycklig! Imorgon är första dagen på high school och jag ska dit med min cordinator Laura och två anda studenter. Det ska bli spännande att få välja schema och träffa alla. 
 
Men nu är jag trött så godnatt Sverige! Jag får skriva om flygningen en annan dag :) puss och kram :*
 
 
 
2013-09-03 | 02:50:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen! Lite update

Jag ligger numera på en säng på hotellrummet i New York med en dansk tjej och en från Finland Och bara tänker på hur mitt liv förändrades på en dag. Dagen började med att jag vaknade i min säng i Sverige och nu har jag varit i danmark, london och slutligen USA, vilken dag!
Jag tänkte lägga upp det jag skrev från planet: 
 
Det här är nog det jobbigaste, mest spännande och galnaste jag gjort i hela mitt 18år långa liv. Att säga hej då till sin familj och sina vänner för 10mån är det absolut svåraste jag fått göra. Tårarna sprutade och det värkte i hjärtat. Jag försökte hålla ut och visa mig stark men när jag kramade mina småbröder så bara brast det. När jag såg min minsta lillebror gråta på arlanda var det nära på att jag sket i alltihop. Det gjorde så ont. Vetskapen om att han inte förstår hur länge storasyster ska vara borta var olidlig. Jag sitter på flyget mot Köpenhamn nu och försöker skriva av mig tårarna. Alla undrar nog vem den knäppa tjejen i rosa är som sitter och storlipar. Tro inte att jag inte är tacksam över att vara påväg mot mitt livs äventyr men idag är en jobbig dag. Det är inte så lätt som man kan tro att bara lämna tryggheten bakom sig och sticka till ett främmande land med främmande människor. Men jag klarar det här för jag vet att jag är stark. Det har jag fått av mina föräldrar. 
 
Jag sitter nu på planet mot New York och jag skulle inte kunna känna mig nöjdare! Jag har umgåtts mycket med två killar och en tjej från Sverige som jag mötte i Danmark. Jag träffade även två danskar som följt med på resan. Tyvärr skulle inte Emma(?) till New York utan direkt till Georigia men vi sa att vi skulle lägga till varandra på facebook. Jag har suttit bredvid Gustav på både planet till London och nu på planet till N.Y. Det är jätteskönt att få prata lite svenska ytterligare en gång :) bredvid oss har vi haft Astrid från Danmark. Hon ska också till Michigan men åker på tisdag och vi bor inte så nära varandra. Daniel som är med också ska även han till Michigan och bi bor faktiskt nära varandra. Vi ska flyga tillsammans från New York på måndag och mellanlanda i Boston och Chicago, skönt att slippa göra det ensam! Vi har det nog ganska bra nu. Tårarna försvann när jag träffade de andra och vi har haft så kul man kan ha på ett plan och en flygplats. Nu har jag tråkigt däremot så har smygfotat Gustav när han sover, hihi! 
 
Kommer sakna er mina finaste!
2013-09-01 | 02:55:48 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0