Snowday

Hej!
 
Nu har jag varit hemma en vecka pga snowdays. Vädret har alltså varit så illa. Det är dock inte så Nice som ni tror. Man kan inte planera att göra något för man får reda på det tidigast kvällen innan och vädret är för dåligt för att man ska kunna ta sig nånstans. Man är i princip fast hemma.
 
Jag har varit några gånger på gymmet, igår var jag med kompisar och på kvällen hade vi tack och lov fotbollsmatch. Vi vann!
 
Dessa dagar får alla, förutom seniors, ta igen i sommar. Så sommarlovet blir alltså kortare. Men inte för mig! För jag är senior :D
 
Puss!

Blond!

Hej! Tänkte bara uppdatera er om att nu är jag numera blond! Farmor du ska få fler bilder senare! 
  • Sen tänkte jag bara tillägga att denna tjej är bäst! 
     

Final week

Hej,
nu kommer lite uppdatering med bilder. Forra helgen var jag pa aventyrsbad med Jody, 2 andra utbytisar och hennes systers familj. Vi spenderade natten pa hotell och hade det jattemysigt!
 
I veckan hade vi finals och ska snart fa veta slutbetygen! 6 prov pa tva dagar! nu ar jag trott :P Fredagen fick vi ledigt sa idag har jag skypat med underbara maja, familjen, tove och jonte. Nu ar livet bra! 
 
Puss!
 
 

Jan/feb

Jag kände att det var dags att uppdatera er lite om vad som hända skall i februari. 
 
Vi kan börja med vad som hänt nu i januari. Jag har beslutat att spela fotboll och kära friidrott nu i vår. Eftersom man tränar varje dag efter skolan så var jag tvungen att välja en huvudsport. Det blev så klart fotboll. Jag ska alltså endast tävla med friidrotten. Jag kommer springa och stöta kula tror Jag. Får veta mer på mötet imorgon. Vi har spelat vår första fotbolls match för nya säsongen (inne). Vi vann och jag gjorde tre mål. Annars har det inte hänt så mycket. Livet rullar på. 
 
Nästa vecka har vi finals. Det innebär prov, ungefär som nationella men man har det i alla ämnen så det är bara att plugga.
 
Inför nya terminen har jag lite nya klasser, idrott och government. Konditionsträningen börjar även för både fotbollen och friidrotten. Ska bli kul! Vi tränar styrka och springer i korridorerna. 
 
Jag ska även hoppa isvak, kallt kommer det bli! Sedan börjar även special olympics. Jag ska åka upp några dagar med jody och massa andra och hjälpa till när deras elever utövar vintersporter. Jag ska hjälpa till med utförsåkning(skidor).
 
På fredag ska vi åka skidor igen och på lördag ska jag, jody, Marc och Ernecto (också med cetusa) möta jodys syster och barn för att spendera helgen på ett äventyrsbad. 
 
15 februari är det winter fest! Ungefär som homecoming. Jag ska försöka låna en klänning så jag slipper köpa en ny.
 
Det var allt för nu! Puss
 
 
 
 

Insnöad

Hejsan!
Jag tänkte bara uppdatera er om läget här i Michigan. Vi har drabbats av riktig kyla. Med vind inräknat har det varit ända ner till -50 grader. Helt galet! Vi skulle börjat skolan i måndags men instället är det nu tredje dagen som skolan är inställd. Jag har varit inne eftersom det är för kallt för att gå ut. Jag har tränat, tittat på serier och gjort lite läxor. Men nu hoppas jag nästan på skola imorgon så jag får träffa mina kompisar. Man brukar inte längta till skolan men nu känner jag mig instängd. Jag ska gå till gymmet idag i alla fall. Trotsa kylan! 
Puss

Jullov 2013-2014

Hej alla!

Jag tänkte uppdatera er om mitt jullov. Jag har inte gjort så mycket, sovit, kollat serier och gymmat. Vi var några dagar hos jodys föräldrar. Nu har jag träffat alla systrar med familjer. Det var jättemysigt! Lite julklappsutdelning, mycket mat och pulkaåkning.

Nyår spenderades först med Shannon och hennes kompis Anni, vi spelade spel. Sedan åkte jag och jody till Laura och där var huset fullt. Jag mötte några andra utbytesstudenter och trevliga människor. Även vi spelade spel, det är vad man gör här.

Igar shoppade jag med jody och Anni. Jag köpte 2bhar, 3 trosor från Victoria Secret, en spray, tröja från hollister, ett mobilskal och några navelpiercingar.

Idag har vi ska shoppat smink. Jodys kompis kom hit och salde lite. Nu är månadens pengar nästan borta :p Men market heter Mary Kay och ar underbart! Jag kopte ett ansiktsrengoringskit, foundation, powder och en kram man tar pa innan foundation sa det haller langre. Hon ska komma tillbaka 14 Mars nar jag fyller ar och lata mina vanner prova. Du har ett hemmaparty och vardinnan far gratis produkter (vilket ar jag i detta fall). Ar ni intresserade sa hor av er! Hennes hemsida ar: www.marykay.com/tassapatrick Och om ni bestaller gynnar det mig :P Plus att ni far fantastiska produkter! Man far skicka tillbakaom man inte ar nojd, aven omman provat i ca 3 veckor.
 
Imorgon ar det laxor som galler for pa mandag borjar skolan :'(
 
Ni far valdigt garna hjalpa mig samla in pengar till barn med extra behov, for att de ska kunna fa halla pa med idrott. Jag har en hemsida dar du kan donera allt fran $1 till mer. De begar inte mycket men du kan uppfylla deras drom. En bonus ar att aven jag far hoppa isvak, det betyder inget i detta fall men bara en liten extra grej. Tack! :) http://www.firstgiving.com/fundraiser/CamillaSjoholm/stanton14
 

I övrigt har jag det bra! 5månader kvar tills jag får träffa alla igen :)

Puss 
 
 

RSS 2.0