Hemresa

Hej igen!

Uppdateringen kommer suga mer än någonsin framöver för vårt wifi strular och har gjort ett tag. Jag ska dock göra mitt bästa.

Jag kände att jag måste dela med mig av min känsla över att detta äventyr snart är över. Jag vill egentligen inte använd ordet över för att det kommer aldrig riktigt vara över. Jag kommer alltid bara med mig dessa människor och upplevelser i mitt hjärta.

Mina kära amerikanare, jag förstår inte hur jag ska kunna lämna dom men det är ju något som måste göras. Jag har ju vetat det hela tiden men jag har nog aldrig riktigt velat inse det. Det är även extra jobbigt när tycket för en viss person börjar växa. Jag är livrädd för hur det kommer sluta, jag vill ju inte åka hem med ett brustet hjärta. Samtidigt vill jag inte säga hej då än för det är trots allt ett tag kvar. Jag får helt enkelt göra det som hjärtat känner är bäst för mig. Jag vet att många vill lägga sig i det beslutet och känner att de vet vad som är bäst för mig men detta är ett beslut jag måste fatta själv. Brustet hjärta eller ej, det är bara upp till mig.

Många tårar ar fällts detta år och många fler kommer det bli. Kan inte förstå att nästa år kommer jag vara i Sverige igen utan alla fina nya vänner. Jag har trots allt hittat vänner för livet här borta i mitt lilla Lakeview. Anni ska vi inte ens prata om för det gör så jäklans ont i hjärtat redan nu att veta att vi inte kommer ha så nära till varandra nästa år. Vi bor ju inte så långt ifrån varandra med tillräckligt långt för att hon inte ska kunna bo hos mig i princip hela veckorna och för att vi inte ska kunna se varandra varje dag.. Hon är trots allt mer än bara en vän, när jag träffade henne fick jag en syster. Jag har nog aldrig varit så nära någon som jag är med henne.

Jag kommer missa rullskridskor på lördagar, fotbollsträningar 5dagar i veckan, high school spirit, gå på promenad till mataffären medan alla stirrar och tror man är galen, och så mycket mer. Oj vad det gör ont i hjärtat när jag tänker på detta.

Aja nu ska jag ta vara på mina två sista månader i Lakeview. För snart är jag hemma igen Sverige!

 

Handelserik helg!

Denna vecka har varit riktigt handelserik! I torsdags hade vi talangjakt i skolan och det var valdigt intressant. Vissa var riktigt bra medan andra var lite samre.. Men gud sa kul det va! Lararna hade underhallning i halvtid. Jag skrattade nastan till tararna rann. De dansade och sjong, bra var de!
 
I fredags var det min dag! 19 ar! Oj sa gammal jag kanner mig och de tycker alla andra ocksa. Jag hade en bra dag i skolan med manga grattis. Jag fick se filmen Anni gjort till mig och om jag blev rord. Hon ar den basta jag har och jag fick aven en massa godis och en borjan pa en scrapbook av henne. Av Jody fick jag en underarmor troja och harband, jattesnygga! Nar jag kom hem vantade paketet fran Sverige med min tjejmilen troja, choklad, ost och olkorv. Det basta var anda kortet med bilder pa de personer jag saknar mest. Dar fanns aven biljetter for mig och mamma till Lady Gaga de 30 september! Wooop! Sa himla glad tjej! Jag fick aven en cool locktang som jag anvant pa mitt har i bilderna nedanfor. 
 
Senare var det dags for fotboll och jag bjod pa cupcakes.
 
Det basta med dagen var dock kvallen nar jag, Anni, Jade, Maegan, Emily, Colleen och Mckenzie at middag pa redlobster (skaldjur) och seda hade sleepover hos mig. Det var mycket skratt den kvallen.
 
Morgonen efter var det dags for svenska pannkakor, tarta och MaryKay party. Anni hade bakat den fantastiska tartan nedanfor med M&Ms och kit-kats. Senare kom Jodys gamla kompis och vi hade en sminkdag framfor oss med massa nya produkter och kul. 
 
Efter allt detta var jag pa min forsta amerikanska date men jag vill inte ge nagra detaljer har i bloggen :P Efter daten akte jag rullskridskor med Jody och Anni och det var ett perfekt slut pa en perfekt dag.
 
Idag(Sondag) ska jag gora laxor, stada och skypa. Pratar nu med bastis Tove och livet ar underbart! Snart blir de aven med familj :) 
 
Jag onskar aven mitt kara gamla hockeylag grattis till en plats i Riksserien! Jag kommer och kollar nasta sasong! 
 
Det var allt for mig, puss!
 
 
 
 
 

En fullspackad helg!

Hejsan!
Nu ar det dags for lite update igen. Jag var pa skidresa torsdag till fredag med folk fran skolan. Vadret var underbart och jag hade hur kul som helst. Vi badade bubbelpool och stannade uppe aldelles for lange. 
 
Igar vann vart basketlag district. Det var en supercool upplevelse! Jag ar extremt glad att jag gick.
 
Nu ar jag hos Jodys syster och umgas med massa manniskor. Vi ska stanna har till imorgon. Dagen spenderades i alla fall pa ett flygplansmuseum med olika saker du kunde aka i . Jag flog flygplan med Brendon valdigt manga ganger.
 
 
 

Projekt

Hejsan Svejsan!
 
Just nu håller jag och Anni på med vår utbytesstudentvideo. Den ska vi ha som minne, istællet før en scrapbook. Den ær en så længe mega bra! Jag ær extremt stolt øver oss! Længtar till jag får visa den før er dær hemma!
 
Lite random bilder..
Hej kæra sommar! Kom tillbaka!!!!!
 
 
 
 

Nya bebisar!

Nu är jag redo för fotbollssäsongen! Även fast mamma inte tyckte jag skulle slösa pengar på annat än skorna så blev det en plattång. Dom är billigare här och alla tjejer behöver en. Hade faktiskt haft min andra i x antal år och den slängdes innan jag ens kom hit. Så jag kände att det var en bra investering. Pengarna går åt här men jag är ändå ganska bra på att sköta det. Enda saken jag behöver pengar till nu är Mary kay produkter. Men även det kommer bli billigare eftersom jag håller i partyt. Det blir på min födelsedag. Efter detta så kommer pengar sparas till spring break. Jag kommer ändå inte ha tid att spendera dom med alla sporter haha.

Update

 
Hej alla! Igår blev en sen kväll med rullskridskor. Jah följde med jodys kompis och hans utbytesstudent och barn. Inte riktigt barn utan killar i min ålder. Det var superkul! Sista låten som spelades var en par låt. En av killarna fråga de om jag ville åka med honom och jag sa visst. Han förklarade att man var tvungen  att hålla i handen så det gjorde vi. Jag tyckte det var lite gulligt. Man hade ju inget att förlora liksom. Efter åkandet var det dags för dansen. Det låter töntigt men här dansar du om du är tio år eller 25år. När det var dags för långsamma låten frågade han om jag ville dansa. Jag tänkte att jag inte dansat tryckare sen jag gick i femman men vad fasen. Man lever bara en gång! Den kille är alltså lika gammal som mig. Men det var en otroligt mysig kväll och jag ångrar ingenting. Jag fick bara vara mig själv och släppa på min vanliga stelhet. Mamma skulle varit stolt!
 
Jag fick även mitt Victoria Secret paket! Visar er min samling nedan.
 
Idag ska jag, jody, anni, ernecto och Marc till Grand rapids och shoppa. Jag ska leta fotbollsskor och leverpastej. 
 
puss på er alla!
jag börjar trivas i mitt blonda hår :)
 
 
 
 

RSS 2.0