Memorial weekend

Hejsan hoppsan!
 
Jag har haft en super kul helg! I söndags åkte jag, jody, Jeff, Ernesto och johey till silver lake och solade lite på stranden och sedan körde vi bil upp och ner för Sandberg. Det var som en stor öken och jättekul!
 
Måndag paddlade jag, jody, Lane och Shannon kajak. Vi paddlade i en flod och ibland gick det lite fort men det fungerade! Haha.
 
Idag spelade jag min sista fotbollsmatch. Det var tråkigt att avsluta med en förlust men jag är extremt stolt över min säsong och mitt lag. Mer fotboll blir det i Sverige :)
 
Imorgon kommer familjen och i helgen är det dags för graduation!
 
Bilder kommer senare.
 
Puss

Honors night and lock in

Hej alla dar hemma!
 
Nu ar det inte langt kvar tills jag far traffa er alla igen :)
 
Denna vecka har det hant grejer. I torsdags hade vi glasspart, Honors night och lock in for alla seniors. Vi hade glassparty under 7th hour da vi blev bjudna pa glass och alla fick saga vad de skulle gora efter high school. De som ska lasa vidare pa college fick saker fran sina skolar och vi utbytesstudenter fick en amerikansk flagga, ett armband dar det stod Amerika, ett blom halsband med amerikanska farger och lite annat smatt och gott.
 
Honors nighten var for att hedra alla duktiga elever som fatt bra betyg och schoolarships. Jag fick ett diplom for att jag hallt mig over ett B i alla amnen. 
 
Sedan var det dags for lock in. Alla seniors som ville overnattade i skolan. Vi spelade spel, dansade och lekte massa lekar. Jag ar valdigt glad att jag gick aven om det tar mig evigheter att ta igen den somnen. 
 
Igar var jag pa Terrys Open House. Det ar nagot du har for att fira att du tagit studenten. Har har ma dom oftast i slutet av juni men had hade sitt tidigare. Jag var mycket med Allison under den kvallen och vi hade aven en bonfire senare. Vi var inte sa manga men det var mysigt att bara sitta och prata.
 
Fotbollen gar bra, blaa ben och onda knan men oj vad jag alskar denna sport! Vi forlarar ibland och vinner ibland. Jag haller fortfarande min plats i startelvan, vilket gor mig otroligt glad.
 
Track ar nu over. Jag gjorde en okej sista tavling. Jag kom till final i 200m vilket jag var shockad over. Jag stotte antligen kula 21ft. Dock gick det inte sa bra i 100m och diskus men det ar okej. Jag ar glad anda. 
 
Nu ar det bara en vecka kvar av high school! Tiden har gatt sjukt fort. Familjen kommer om mindre an tva veckor sa idag har det stadats ordentligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska kanna. Jag vill komma hem till mitt underbara Sverige igen samtidigt som jag inte vill lamna mitt nya liv har. Jag har fatt sa manga underbara vanner har som jag kommer sakna nagot otroligt. Men jag antar att alla aventyr har ett slut. 
 
 
 

Prom nr 2

Jag har precis haft en av de bästa kvällarna i mitt liv! Jag följde med jody till hennes skolas prom. Det var så underbart. Temat var "under the sea", dom hade blåa cupcakes, kakor som såg ut som musslor och deras gym var dekorerat som att man var under vattnet.

Jag dansade med mrs solo (jodys kompis) när en kille kommer upp och frågar om vi vill dansa. Mrs solo säger "i can't dance with you, i work here" och då säger han, "what makes you think i asked you?". Haha så jag fick dansa med honom. Tror vi dansade två eller tre gånger. Sedan hade dom ett photobooth, där man tar bilder tillsammans. Han kom upp till mig och frågade på svenska om jag ville ta bilder med honom. Han hade googlat det! Haha åh denna kille gjorde min kväll.

 
 

Bilder!

Prom 2014
 
 
 
Spring break 2014
 
 Trac
(jag bjuder pa denna)

RSS 2.0