Kaosig vecka

Oj vilken vecka det har varit! Matcher, friidrotts tävlingar, fotbollscup, prom.. Friidrotten fungerar bra. Jag kom på andra plats i diskus förra veckan. Det är helt okej för att vara första gången. Min coach är imponerad så det gör mig glad. Jag stötte kula längre än första gången. Tror jag stötte 20 ft och 8 inches eller något. Jag slängde diskus 68.8ft, dock var tävlings nerverna igång så kunde nog ha kastat längre. Fotbollen fungerar också bra. Förutom sjuka skavsår så är jag nöjd. Jag har varit i start elvan varje match så här långt och fått väldigt mycket speltid. Vi har förlorat två matchen och vunnit en i serien. Vi kom på tredje plats i cupen, jag fick med mig ett mål och en assist. Nu till det viktigaste, prom. Det är inte en sån stor grej som alla tror faktiskt. Jag var lite besviken men det var kul ändå. Jag gick med min date Drew, Annie, hennes date jared, David och hans date sadie. Alla kom till mitt hus och vi tog lite bilder tillsammans och sedan gick vi ut och åt. Och med alla menar jag att hela drews familj kom! När de först kom till mitt hus var inte jag och Annie klara. Vi hade ju haft fotbolls cup så vi fixade hår, smink, naglar osv. På en timme tror jag, galet stressade var vi! Jag fick även en blomma att ha på handleden av Drew, det var mega gulligt! Kvällen gick bra, vi dansade och hade kul. Det var mysigt att få dansa till lite lugna låtar nu när man faktiskt hade en date att dansa med, haha. Ja detta var nog allt. Imorgon har vi vår första hemma match och på tisdag två prov, jippi! Puss (bilder från prom och fotbollen kommer vid ett senare tillfälle, med bilder från spring break, bloggen vill inte ladda upp bilder just nu).

Kaosig vecka

Oj vilken vecka det har varit! Matcher, friidrotts tävlingar, fotbollscup, prom.. Friidrotten fungerar bra. Jag kom på andra plats i diskus förra veckan. Det är helt okej för att vara första gången. Min coach är imponerad så det gör mig glad. Jag stötte kula längre än första gången. Tror jag stötte 20 ft och 8 inches eller något. Jag slängde diskus 68.8ft, dock var tävlings nerverna igång så kunde nog ha kastat längre. Fotbollen fungerar också bra. Förutom sjuka skavsår så är jag nöjd. Jag har varit i start elvan varje match så här långt och fått väldigt mycket speltid. Vi har förlorat två matchen och vunnit en i serien. Vi kom på tredje plats i cupen, jag fick med mig ett mål och en assist. Nu till det viktigaste, prom. Det är inte en sån stor grej som alla tror faktiskt. Jag var lite besviken men det var kul ändå. Jag gick med min date Drew, Annie, hennes date jared, David och hans date sadie. Alla kom till mitt hus och vi tog lite bilder tillsammans och sedan gick vi ut och åt. Och med alla menar jag att hela drews familj kom! När de först kom till mitt hus var inte jag och Annie klara. Vi hade ju haft fotbolls cup så vi fixade hår, smink, naglar osv. På en timme tror jag, galet stressade var vi! Jag fick även en blomma att ha på handleden av Drew, det var mega gulligt! Kvällen gick bra, vi dansade och hade kul. Det var mysigt att få dansa till lite lugna låtar nu när man faktiskt hade en date att dansa med, haha. Ja detta var nog allt. Imorgon har vi vår första hemma match och på tisdag två prov, jippi! Puss (fler bilder från prom och fotbollen kommer vid ett senare tillfälle, med bilder från spring break).

Slutet närmar sig med stormsteg

Slutet på detta äventyr börjar närma sig. Jag har blandade känslor inför det. På ett sätt vill jag stanna för jag har träffat otroliga människor här som jag inte vill släppa. Samtidigt har jag mitt liv i Sverige som jag ser sjukt mycket fram emot att få komma hem till. Några tecken på att det börjar närma sig hemresa, jag har spelat min första fotbollsmatch (var med i starta elvan), haft min första friidrotts tävling utomhus, prom är om 6dagar, solen är nu framme och det börjar bli vår, jag ska skicka ut inbjudningar till min graduation, familjen kommer om 40dagar, och man börjar lite smått planera vad man ska ha med sig hem och inte. Detta är vad som försegår i mitt huvud just nu. Det är snart dags att säga hej då. Men även snart dags att säga hej, till alla där hemma.

Jag kommer hem den 14 på en söndag, jag börjar jobba på fotbollsskolan på måndagen, sen är det midsommar. Jag spenderar antagligen en vecka på Aspö om jag inte har massa kompisar att träffa. Sedan ska jag faktiskt jobba på sports camp en vecka. Efter allt det där ska jag spendera massa tid med familj och vänner på Öland. Det ska bli så skönt att få komma ner dit och bara vara. I slutet av sommaren ska jag arbete en vecka på sdes hockeyläger och tillsist blir det en vecka i fjällen med skolan. Det var min sommar det.

Till alla er utbytesstudenter som åker nästa år, ni har så mycket att se fram emot! Jag önskar jag fick denna chans igen. Jag skulle inte tveka en sekund:) Mitt liv i Michigan har förändrat mig på så många olika sätt. Jag kommer komma hem mognare, äldre, självständigare, gladare, och med så många fler minnen. Utan detta äventyr hade jag varit samma tjej som jag alltid varit. Henne har jag lagt bakom mig för den coola tjej ni kommer få hem istället är helt klart 1000 gånger bättre! Ses snart Sverige! 

 

 

 


Första friidrotts tävlingen!

Jag gjorde bättre ifrån mig än vad jag trott. Jag stötte kula och stötte 6.2m. Helt okej för att vara nybörjare. Ser fram emot resultat efter lite träning :) 
 

Springbreak 2014

Skrev detta förra veckan.
 
Hej alla där hemma! Det är springbreak här borta och jag kampar i Indiana. Jag är i södra delen i madison. Vädret har växlat mellan regn och solsken. Vi har vandrat, kollat vattenfall, ätit glass, grillat, ätit smores, jag har visat amerikanarna banan med choklad i över elden, vi har cyklat, cyklat i skogen, skitat ner oss och så mycket mer. Bilderna får tala för sig själva. Jag är här med Jodys systers familj och vänner till dom. Fem galna pojkar i ålder 1 till 7. De är så söta och fulla av energi. Jag älskar barn men de har helt klart kört slut på mig. Jag kommer vara dödstrött när jag kommer tillbaka till skolan haha.
 
Bilder kommer senare när jag har fungerande internet.
 
Puss

Spring break!

Kommer sakna mina sötnosar så mycket under spring break! Men jag ska ju kampa i Indiana! Wooho! 
 

Bra helg!

Detta var en handelsefull helg. Jag hittade min balklanning! Jag ar sa himla glad! Jag gillar fargen och den sitter valdigt bra. Jag kande att jag betalade for mycket for den men va tusan! Jag lagger aldrig pengar pa sant och detta hander ju faktiskt bara en gang. En av mina onskningar har gatt i uppfyllelse. Jag blev fragad till prom sa jag har en date! Jag, Camilla Isadora Sjoholm, har en date! Jag vet att mamma ar stolt. Och pappa, det ar en snall kille :) Jag haoppas att det kommer bli en magisk kvall Tydligen sa ar planerna att ta bilder och ata middag innan sa det ska bli kul :) dock maste allt ske valdigt fort eftersom jag kommer runt 5.30 efter en fotbollsturninering och prom borjar kl. 8. Men det loser sig :) Endast 24 dagar kvar nu!
 
 
Han visade sin mobil och jag fattade forst inte men for er smarta manniskor, las apparna sa fattar ni:)
 
Sondagen spenderades efter extrem lang vantan i en ishall! OMG! Jag var antligen tillbaka! Jag kan saga att det var stort att fa aka till Detroit och se nar Redwings spelade. De vann med 3-2 och tva svenskar gjorde forsta malen och assisterade till det tredje. Jag var stolt svensk under dessa timmar. Till alla er dar hemma som gar mycket pa matcher, ni skulle sett lagandan och publikkanslan. Det var inget hat i luften alls, hela ishallen bara hejade och jag kande mig som hemma. Tack mamma och pappa for denna julklapp! Det var en upplevelse jag tar med mig resten av livet.
Lidstrom #5
Forsta mjuka kringlan!
 
Nu ar det aven sa har att det har blivit var! Antligen Michigan! Som vi har vantat! Dock ska det tydligen bli isregn imorgon sa jag far val se till att vara lycklig for den illa stunden av var vi far:)  
 

RSS 2.0