Christmas 2014

God jul till er alla!
Min jul har varit fantastisk. Jag har oppnat paket, skypat med familjen och atit massa godis :) Den 24 var tuff eftersom jag sag over hela facebook och instagram att alla ugicks med sina familjer. Men jag pratade med domm over skype och tittade mycket pa film for att inte tanka pa det. Nar klockan var mycket smsade Anni mig och sa att vi hade klarat det, det gjorde mig varm i hela kroppen.
 
Den 25 akte jag och Jody till Shannon och Lane for att oppna presenter, jag fick mycket fint, klader, smink och ett presentkort for victoria secret. Min vardmamma kanner mig sa bra! Det basta var anda armbandet jag fick av lillebror, han hade kopt och skickat ett armband fran "sno of Sweden". 
 
Imorgon aker vi till Jodys mamma och pappa for att traffa alla barn och systrar, det ska bli jattekul att fa umgas med dom igen.
 
Hoppas alla hade en bra jul!
 
 

Christmas break!

Antligen jullov eller vad sager ni? Vi skulle egentligen inte fatt lov fornsen efter idag men vi fick en snowday :D Denna dag har spenderats hemma med stadning, jag har stadat hela rummet, tvattar och lite senare ska ja nog till gymmet och branna lite kalorier.
 
Som jag skrev tidigare kommer mitt lov vara relativt lugnt. Vi ska mest vara hemma och mysa. Jag tankte som vanligt ga till gymmet, se pa film, lasa fifty shades of grey och bara njuta av ha lov!
 
Jag har varit pa min forsta basketmatch! Det var som pa film, allt avgjordes med straffkast sista 5 sekundrarna. Oj vad spannande det var och storre delen av skolan var dar och hejade fram vara wildcats!
 
Igar spelade vi var sista match i indoor soccer for iar och vi tod en andra plats. Jag fick min forsta amerikanska medalj sa jag var helt okej nojd. Jag gjorde fem mal och tror narmare bestamt att jag vann malligan i vart lag med 15 mal. Jag som aldrig gor mal annars, kanns ganska bra :) 
 
Jag har aven fatt mina paket av familjen. Massa godis (som aven ska delas ut till familjemedlemmar), paket till dom och aven nagra till mig. Jag ska dock vanta till den 25 med att oppna dom. Jag har aven fatt min julklapp av Anni. Jag fick en fitnesstidning (suprice), bars, morkchoklad(var grej), ett kort pa oss och ett valdigt fint och personligt kort hon skrivit till mig. Det gjorde mig lite tarogd nar hon skrev om nasta ar och att vi inte kommer vara tillsammans da. Ingen som inte har gjort detta kan forsta hur fort man kommer nara varandra har. Det har gatt 4 manader och hon ar redan systern jag aldrig haft. 
 
Nej nu ska jag slita mig fran datorn men har kommer lite bilder fran de senaste dagarna.. Pussar!
 
 
 
 
 
 
 
Fran var skidresa!
 
 
 

JUL KANSLOR

Hej alla!
 
Nu borjar julen narma sig med stormsteg. Jag kanner inte riktigt av julkanslan till 100% for att detta kommer inte vara nagon vanlig jul utan nu ar jag ju har borta. Den 25 dec ska jag och Jody fira jul med Shannon och Lane, det kommer bli super mysigt bara vi 4. Sedan aker vi till hennes foraldrar och da kommer hela tjocka slakten. Det ska bli jatteroligt for jag alskar att umgas med hennes familj, aldrig en lugn stund! Sedan aker vi hem igen och firar nyar med Shannon och Lane.
Sedan kommer jag saklart gymma, umgas med Anni och bara ta vara pa jullovet. Jag tror att efter nyar kommer tiden ga fortare an nagonsin.
 
En sak som hande idag var att jag fick julkort fran Farmor. Oj sa glad jag blev. Trodde nastan hon glomt mig haha. Nejda! Jag alskar henne sa mycket och ar valdigt tacksam for kortet. Det sittet nu fint bland alla andra kort. Tack Farmor! Du ar bast <3
 
Det har inte hant sa mycket annars, gymmat, spelat fotboll och varit i skolan. Jag sag min forsta wrestling match, det var hur coolt som helst! Det ar samma sak som brottning tror jag. Vara grabbar ar jatteduktiga :) Akt skidor har vi gjort ocksa. Jag och Anni ar med i skiiclub, sa en gang i manaden ska vi aka skidor. Det var helt klart basta dagen i USA so far! Oj vad vi skrattade, busade, at choklad, sjong i liften och saklart ramlade ner for backen. Peter snodde en av mina skidor sa jag fick springa ner, jobbigt men lite kul var det. 
 
Fotbollen gar bra, tror vi har en andra plats efter att vi vunnit over ett av topplagen. Jag ar sa stolt over mitt lag! Efter jul ska jag forsoka spela med killarna ocksa, behover lite tuffhet ;) haha! 
 
Jag saknar er alla och speciellt nu under julen men inser ocksa att jag har mindre an 6man kvar har. Jag har fatt ett preliminart datum for hemresa vilket ar den 11 juni. Jag vill ju helst hem till midsommar. Jag aker alltsa till Washington den 11 och sedan hem den 15 tror jag. Men detta kan komma att andras. 
 
Vad mer har jag gjort? Jag har spenderat pengar, gatt upp lite i vikt (halla jag ar i USA!) och bara njutit av att vara jag. Men efter nyar sa vikten bort for da borjar snart fotbollen och da ar det 100% allvar! Jag forsoker nu bestalla proteinpulver och liknande for att komma i form. Det hjalper tydligen inte med att spendera varje dag pa gymmet. Nej men intresset for sadanna saker har vaxt nu nar jag varit har. Anni och jag har gjort vara egna gymprogram som vi kor och vi pratar standigt om kost och traning. Det ar kul :)
 
Jag far lov att uppdatera snart igen med God Jul pa er sa lange och glad tredje advent!
 
 
 
 
 
 
 

Uppdatering :)

 
Hejsan! 

Dags att blogga igen. Förra veckan och denna vecka har varit vanliga Skolveckor. Jag har pluggat (lite iaf), gymmat med Anni och sett massvis på vänner!

Jag har haft två snowdays! Det är när det blir halka. De är svårt för skolbussarna att köra på grusvägarna så de måste ställa in skolan. Helt okej!

Jag och Anni har skapat våra egna gymprogram. När du är kär i peanutbutter så måste du gymma varje dag så vi har hittat på mördarprogram. Efter varje pass simmar vi en stund i poolen och sen sitter vi i bubbelpoolen, ganska schysst :)

Skolan går helt okej. Betygen är fortfarande över c och jag har numera A+ i matte, hälsa Emma det! Annars så är historia och ekonomi lika segt som vanligt och jag ser mest fram emot att få jullov.

Jag skapade med underbara Victoria, som är i Washington och Jonte som är kvar i Sverige. Har verkligen saknat dom och hade inte pratat med Jonte på 90 dagar så det var underbart! Sen ringde lillebror på 7år som precis börjat lära sig läsa. Haha mamma undrade vad han pyssla med och han sa att han parade med mig :p älskar den ungen!

Fotbollen flyter på. Dock bröt Danelle benet förra matchen och det var lite läskigt. Men hon mår bra nu :) Jag hoppade in i mål senaste matchen och det var så himla skönt att vara tillbaka där, oj vad jag har saknat det! Efter matchen åkte vi till ett hus som har en julbelysningsshow. Du sätter på en speciell kanal på radion så blinkar ljusen på speciella sätt, coolt var det!

Idag har jag varit här 95dagar!!! Kan inte fatta att tiden gått så fort :O men nu vill jag mest ha februari så high school fotbollen kan börja :)

Nästa vecka händer en del:

Imorgon: ska till ett ställa och kolla på granar som dom pyntat enligt alla olika länder i världen, kolla fotboll ska jag nog också, äta sushi och baka pepparkakor med Shannon.

Söndag: fotbollsmatch och förhoppningsvis skypa med Maja och Tove :)

Onsdag: slutar tidigt! Annars är alla dagar exakt likadana från 07.45-15.10 med 30min lunch. Ja klaga inte enskilda! Jag ska även filma wrestling matchen på skolan för min mediaklass. Jag har aldrig sett wrestling innan så det ska bli kul.

Torsdag: fotboll!

Fredag: skiiclub!! Vi ska iväg och åka skidor. Ser fram emot det! Vi åker i äg en gång i månaden med en grupp från skolan.

Lördag: match!! Jippi :)

Söndag: vila förhoppningsvis för vi får inte glömma att jag även gymmar varje dag. Jag sprang 3,7 km med Anni innan vår match igår. Duktigt jag vet ;)

Det var nog allt för denna gång, puss!

 
 

Thanksgiving 2013

Hej alla!
Denna helg var det thanksgiving sa vi var lediga torsdag, fredag och sen helgen. Thanksgiving spenderades med Jodys familj och det var jattemysigt, at aldelles for mycket mat sa haller pa att explodera. Har har ni lite bilder fran helgen. 
 
 
+
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0