Hej bloggen!

Idag är det äntligen dags! Ikväll ska jag och mamma till östra real för intervju hos Explorius. Vi har kollat igenom de frågor man skulle förbereda sig med men jag är ändå otroligt nervös. I allra värsta fall så kan dom säga att jag inte är en bra representant, men det ska inte hända! ;)
 
Ännu ett steg i rätt riktning mot drömmen!
 
 

Hello :)

Nu har jag varit hos Explorius. Jag och mamma träffade en jätte gullig tjej som ställde lite frågor. Hon pratade först med mig och mamma, sen ställde hon lite frågor till mamma och tillsist ville hon prata enskilt med mig. Jag fick svara på lite frågor om mina förväntningar på både svenska och engelska. Lite läskigt var det och hon såg att jag var väldigt nervös. Men det gick super. Om några dagar ska jag få ett mail från dom med en ja och nej "blankett" om jag vill bli utbytesstudent hos dom eller inte.
Innan jag bestämmer mig ska jag till YFU också men nu är vi på gång!
"Den enda som är i vägen för att uppfylla din dröm är du"
 

Jippi

Igår ringde tjejen från Explorius och bokade in en intervju tid med mig! Den 13 juni ska jag dit och kolla så att jag är en tillräckligt bra tjej för att få bli utbytesstudent i USA! :D

Mamma frågade mig också om jag ville till YFU (Youth For Understanding) också, och så klart vill jag testa alla möjligheter jag har, så vi ska antagligen dit också! Jippi!!!
 

Hallojsan

Hejsan bloggen!

Igår anmälde jag mig (ÄNTLIGEN) till Explorius för en intervju. Det är nämligen det första man får göra, jag kan skriva stegen här som man måste genomföra innan det är dags:

  • fylla i intresseanmälan
  • gå på intervju
  • skicka in ett personligt brev
  • en världfamilj väljer ut just mig
Jag tror inte jag har glömt något :P 
 
Jag har inte till 100% bestämt mig än för att åka med just Explorius men jag tycker de verkar vara en bra organisation och vi har bestämt oss för att ge dem en chans. När jag har genomgått intervjun ska jag bestämma mig på riktigt. 
Jag och min familj har valt Explorius för att de verkar vara en seriös organisation som vill deras utbytesstudenter väl. De är en organisation med volontärer (familjerna får inte betalt för att ta hand om oss) och campen i New York är väldigt lockande. Vi tycker helt enkelt att det verkar som dom har ett bra upplägg.
Campen i New York är ett "soft landing" camp där man kommer hamna först och träffa alla andra utbytesstudenter. Tillsammans förbereder man sig för det stora äventyret.
Jag måste säga att det här är det läskigaste jag någonsin har gjort! Att bara anmäla sig gör det hela så verkligt. Nu är det inte bara en dröm längre utan nu håller jag på att uppfylla den.

RSS 2.0