Hallojsan

Hejsan bloggen!

Igår anmälde jag mig (ÄNTLIGEN) till Explorius för en intervju. Det är nämligen det första man får göra, jag kan skriva stegen här som man måste genomföra innan det är dags:

  • fylla i intresseanmälan
  • gå på intervju
  • skicka in ett personligt brev
  • en världfamilj väljer ut just mig
Jag tror inte jag har glömt något :P 
 
Jag har inte till 100% bestämt mig än för att åka med just Explorius men jag tycker de verkar vara en bra organisation och vi har bestämt oss för att ge dem en chans. När jag har genomgått intervjun ska jag bestämma mig på riktigt. 
Jag och min familj har valt Explorius för att de verkar vara en seriös organisation som vill deras utbytesstudenter väl. De är en organisation med volontärer (familjerna får inte betalt för att ta hand om oss) och campen i New York är väldigt lockande. Vi tycker helt enkelt att det verkar som dom har ett bra upplägg.
Campen i New York är ett "soft landing" camp där man kommer hamna först och träffa alla andra utbytesstudenter. Tillsammans förbereder man sig för det stora äventyret.
Jag måste säga att det här är det läskigaste jag någonsin har gjort! Att bara anmäla sig gör det hela så verkligt. Nu är det inte bara en dröm längre utan nu håller jag på att uppfylla den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0